Nu har det gått en månad sedan det blev nytt år och majoriteten har redan gett upp sina nyårslöften. Kanske behöver vi träna upp vår mentala styrka innan vi börjar träna fysiskt?

Ett av Martins nyårslöften är att producera en youtubeserie där han kommer släppa ett avsnitt per månad under 2015, första avsnittet är ute nu och handlar om just mental styrka. Se det här:

Ett och ett halvt års arbete kulminerade i en otroligt rolig och händelserik show, stort tack till publiken som trotsade sommarens varmaste dag och förgyllde showen med sin goda stämning! Nedan kommer lite bilder från showen:Nu börjar planerandet av nästa projekt. Vi ses!

Martin bjöd in Allt om Stockholm backstage på Intiman för att läsa lite tankar inför Han som vet.
Läs om deras upplevelse här: http://www.alltomstockholm.se/scenkultur/article4073633.aos

foto: Carolina Byrmo

foto: Carolina Byrmo

Martin kommer att göra 2 föreställningar på Magic Bar, Karlaplan den 17 och 18 maj, där han kommer visa en hel del material från den kommande showen Han som vet! Så för er som inte kan vänta till den 3 augusti, eller som bara vill ha en trevlig kväll med god mat och bra underhållning – gå in och boka bord här: http://www.magicbar.se/

Nu i helgen medverkar Martin i Unga magiker på Boulevardteatern, tillsammans med en rad extremt duktiga unga trollkarlar, flera av dem SM vinnare. Ta chansen att se framtidens trollerielit, och kom ihåg vart ni såg dem först!

Biljetter http://www.ticnet.se/search.php?tm_link=tm_header_search&language=sv-se&keyword=unga+magiker

 

Martin har släppt ett pilotavsnitt till en ny youtubeserie, där han stannar sin egen puls med översikt av en legitimerad sjuksköterska. Här är det:

Idag släpps biljetterna för showen Han som vet, på Intiman den 3 Augusti.

Martin presenterar han en show där han, utöver att läsa hela publikens tankar, kommer riskera livet i ett spel av rysk roulette, visa hur en persons verklighetsuppfattning kan förvrängas, och hur man kan förutsäga framtiden. Han kommer även visa tävlingsakten som gav honom titeln Svensk Mästare i Mentalmagi 2013.

Showen är ett engångsevent så ta chansen att se och uppleva någonting riktigt unikt.

http://showtic.se/forestallningar/hansomvet/

Martin tävlade i SM som hölls på Växjö teater i helgen, där han vann titeln Svensk Mästare i Mentalmagi!

Den vinnande akten kommer visas upp i showen Han som vet, Intiman 3 Augusti 2013. köp biljetter här: http://www.showtic.se/hansomvet

 

Martin gästade komediklubben Maffia Comedy för att köra en 30 minuter show innan komikerna gick på. Humor och förundran visade sig vara en bra mix!

rsz_maffia_comedy_3

rsz_maffia_comedy_6

Martin tillsammans med ett gäng trollkarlar klämmer in sig i en Space wagon och åker upp genom Sverige med start i Göteborg, för att underhålla människor på Sveriges gator. Har ni tur har ni chansen att se en del av nästa generations magiker (och en tankeläsare, såklart), så håll utkik! De har dock inget bestämt schema för turnén.

foto: Jonas Lindblad

I helgen hålls Unga Magiker i Kungsträdgården, där Martin underhåller tillsammans med ett gäng unga trollkarlar. Ta chansen att se nästa generations magiker i det stora tältet brevid scenen!

Foto: Tack till SMCs juniorer för två fantastiska dagar i kungsträdgården!

Martin underhöll blivande entreprenörer och affärsänglar på Stockholmsmässans Våga vara egen – en mässa för unga företagare. Det blev en välkomnad paus i minglandet för en förbluffad ansamling runt montern.

”Martin förtrollade vår publik i montern på ett imponerande sätt. Utan honom hade vi aldrig lyckats sälja så mycket och fått lika mycket folk till vår monter. Jag rekommenderar Martin starkt!”
– Andreas Falk, vice VD, spuf

alvsko

alvsko2

© 2017 Martin Mendler | Han som vet

logo-footer

SOCIALA MEDIER: